Lions Aabenraa

ForsidenLions AabenraaAktiviteterOm LionsKontakt
  Kalender   Juletombola   Hvad støtter vi
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Aktiviteter

Lions Aabenraa samler penge ind til til forskellige godgørende formål både lokalt og internationalt. Du kan se, hvad vi konkret har støttet de seneste år under "Hvad støtter vi".

Den primære indtægtskilde til denne støtte kommer fra den årlige juletombola og opstilling af juleportaler.

Som noget særligt for Lions anvendes alle de indsamlede midler ubeskåret til de formål, som vi støtter. Der bruges 0 kr. på administration, da udgifterne hertil betales af medlemmerne.

Ud over disse indsamlingsaktiviteter er det også et vigtigt element, at klubbens medlemmer har et godt socialt fællesskab. Det prøver vi at tilgodese gennem forskellige arrangementer som virksomhedsbesøg, kulturelle oplevelser, julefrokost ol.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark